21 nov 2010, 22:42

Проклета съм била (Вещица) 

  Poesía » De humor
1457 0 12

Проклета съм била.

Повярвай, мога още

по-проклета да съм, даже зла.

Като вещица,

метлата яхвам нощем,

нов модел е,

по-добра метла…

 

Била съм крива…

Крива съм, ми да,

иначе как ще ми се подчиняваш.

Я бързо тръгвай

да ми подариш цветя,

иначе казвам ти -

ще съжаляваш.

 

Била съм хищник,

слагала съм ти рога…

Скъпи,

рогата хич не ти приличат.

Ти стига като бабите

със тая суета,

ами вместо туй

кажи, че ме обичаш.

 

И пак повтаряш,

проклета съм била…

За тебе други думи

май не съществуват.

Не ме ядосвай,

че ще яхна новата метла

и ще се наложи

да си търсиш друга.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??