Проклета съм била.
Повярвай, мога още
по-проклета да съм, даже зла.
Като вещица,
метлата яхвам нощем,
нов модел е,
по-добра метла…
Била съм крива…
Крива съм, ми да,
иначе как ще ми се подчиняваш.
Я бързо тръгвай
да ми подариш цветя,
иначе казвам ти -
ще съжаляваш.
Била съм хищник,
слагала съм ти рога…
Скъпи,
рогата хич не ти приличат.
Ти стига като бабите
със тая суета,
ами вместо туй
кажи, че ме обичаш.
И пак повтаряш,
проклета съм била…
За тебе други думи
май не съществуват.
Не ме ядосвай,
че ще яхна новата метла
и ще се наложи
да си търсиш друга.
© Сияна Георгиева Всички права запазени