17 oct 2013, 11:09

Проклето да си, сърце! 

  Poesía » De amor
575 1 0

Проклето да си,

глупаво сърце!
Захвърляха те и подритваха

в калта, ненужно,
а ти не спря да се надяваш,

ще се пръснеш.


Проклето да си,

сиромашко ми сърце!
От врата на врата

с тебе ме водиш да прося
и чакаш...

за остатък от нежност се молиш.


Проклето да си,

влюбено сърце!
От мен раздаваш

и търсиш обич в замяна.

Да те чакам да изстинеш уморих се
и аз ще те захвърля,
като всички, а от толкова любови
ни една за теб сълза не ще пророни.

© Снежа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??