22 jul 2009, 11:57

Проклятие 

  Poesía
383 0 5

        ПРОКЛЯТИЕ

 

Сив е животът оскъден.

Дните безлични за мене са бреме.

Днес съм на пътя осъден,

жертва станах на лакомо време.

 

Всичко съм дал и пропил.

В мене мечтите са  станали тръни.

На никого не станах мил.

Самотник останах, такъв е векът ни!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??