15 feb 2005, 19:20

Проклятие 

  Poesía
924 1 0
Отново името ти срещам,
пак ли то за мене ще крещи...
Искам да избягам, а искаш ли и ти..
Мога да те имам, сърцето ти дори.
Очите ти ще парят, душата ще гори,
във клада ще изгаря.
Беше моята мечта, но забрави.
Вече само минало си ти.
Обичам те в нощите когато съм с друг.
Мразя те винаги, когато съм сама.

© Мария Манчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??