Защо във моя свят се появи?...
Проклятие ли беше или карма?!
Луната в мойте нощи ослепи...
и слънцето от дните ми открадна.
Във този кръг порочен се въртя,
във този омагьосън кръг на ада,
от душата ми - най-свежите цветя
откъсна и завинаги открадна.
Живота си след теб да продължа,
щом дявола от себе си изгоня,
щом демонът уби във мен жена,
ще имам ли кажи душа и воля ?!
Завинаги от моя свят тръгни...
Проклятие ли беше или карма?
Животът и след теб ще продължи,
какво, че слънцето от дните ми открадна...
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados
най-хубавото...Чудесен стих!
с обич, Красимира.