16 апр. 2008 г., 20:09

Проклятие или карма 

  Поэзия » Любовная
590 0 1

Защо във моя свят се появи?...

Проклятие ли беше или карма?!

Луната в мойте нощи ослепи...

и слънцето от дните ми открадна.

 

Във този кръг порочен се въртя,

във този омагьосън кръг на ада,

от душата ми - най-свежите цветя

откъсна и завинаги открадна.

 

Живота си след теб да продължа,

щом дявола от себе си изгоня,

щом демонът уби във мен жена,

ще имам ли кажи душа и воля ?!

 

Завинаги от моя свят тръгни...

Проклятие ли беше или карма?

Животът и след теб ще продължи,

какво, че слънцето от дните ми открадна...

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??