19 ago 2007, 0:45

Пролет 

  Poesía
536 0 0
След дългата зима студена
тя идва, изгрява за нас,
от слънце и смях озарена.
Посреща я  моят Бургас.
Посрещаш я ти.
Посрещам я аз.
И раждат се чувства вълшебни:
Обич, Надежда, Копнеж...
Душата ми млада обсебват.
И цялата аз съм стремеж.

© Албена Купенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??