Aug 19, 2007, 12:45 AM

Пролет 

  Poetry
537 0 0
След дългата зима студена
тя идва, изгрява за нас,
от слънце и смях озарена.
Посреща я  моят Бургас.
Посрещаш я ти.
Посрещам я аз.
И раждат се чувства вълшебни:
Обич, Надежда, Копнеж...
Душата ми млада обсебват.
И цялата аз съм стремеж.

© Албена Купенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??