19.08.2007 г., 0:45 ч.

Пролет 

  Поезия
535 0 0
След дългата зима студена
тя идва, изгрява за нас,
от слънце и смях озарена.
Посреща я  моят Бургас.
Посрещаш я ти.
Посрещам я аз.
И раждат се чувства вълшебни:
Обич, Надежда, Копнеж...
Душата ми млада обсебват.
И цялата аз съм стремеж.

© Албена Купенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??