24 ago 2005, 3:00

Пролет 

  Poesía
1067 0 1

В море зелена безграничност
се къпе пролетна роса
и рее се във цветна лудост
глухарчената красота.

В тихия баезкрай се смее
нюанс на лъчисто жълтурче,
а лудият синчец мечтае,
разнежен от топлото слънце.

В поляни тревисто безумство
растат клонисти великани,
целувката на вятъра лениво
листата им люлее и шепти.

В гнездо от сливов цвят
синигери сгушени пеят
за живия пролетен свят
и полъха на дива прелест.

© Мирена Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??