Пролет
Иде пролет чудновата,
птичка весело се рей.
Слънчо грее пак земята,
а реката шумолей.
Баба Меца се събужда.
Свърши зимния ù сън.
Слънчо весело подшушва:
„Хора, тичайте навън!”
И децата са щастливи.
Пролетта дойде при нас.
Хайде ний да я посрещнем
със игрив и весел танц.
Глория Дичева - 3 клас
© Ученици Todos los derechos reservados
Прекрасна Пролет!
Успех!