22 mar 2014, 21:38

Пролет 

  Poesía » Filosófica
406 0 0

     Пролет

 

   Пролетта идва - усмихната,

   дива  и чаровна,

   нашепва песен - любовна,

   тя е нежно ухание и мечтание,

  сливам се с багрите ù пъстроцветни,

  носи свежест,

  на ароматите - най- голямата прелест.

  Тя събужда всяка птичка,

   дори и мъничката тревичка,

   слива се с момината сълзичка.

    Този сезон ми носи

    омайно трептение и  вълнение.

       Светът е чудесен,

   защото се е слял с птичата песен!

 

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??