12 abr 2011, 9:27

Пролет 

  Poesía
829 0 3

Пролетта красива се завръща!

На природата цветовете пак превръща

в пъстри багри най-прекрасни

като нежни звуци най-изящни.


Нека птичките да пеят,

а децата да се смеят.

С мирис на лале, зюмбюл и теменуга

ще задуха вятърът от юга.


Ще ни донесе той топлината,

нужна, за да сгрее на всички нас сърцата.

И ще бъдем ний щастливи,

весели, радостни, игриви!

© Петя Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??