Пролетта красива се завръща!
На природата цветовете пак превръща
в пъстри багри най-прекрасни
като нежни звуци най-изящни.
Нека птичките да пеят,
а децата да се смеят.
С мирис на лале, зюмбюл и теменуга
ще задуха вятърът от юга.
Ще ни донесе той топлината,
нужна, за да сгрее на всички нас сърцата.
И ще бъдем ний щастливи,
весели, радостни, игриви!
© Петя Кънчева Всички права запазени
харесах!