Слънце свети в очите ми,
Вятър докосва косите ми.
Облак пътува над главата ми,
А тревата спи под краката ми.
Морето там бурно беснее,
Небето там синьо синее,
Птичките там красивите,
летят си над нивите.
© Маргарита Георгиева Todos los derechos reservados