21 may 2020, 16:06  

Пролетна красота 3 

  Poesía » De amor
457 0 0

Вятър леко вее,

лъха нежно майката земя,

славей хубаво пее,

аз за теб мисля, жена.

 

Вън е приятно, хладно,

пускат хубав аромат цветя,

за идеал сърце е жадно,

за теб, най-прекрасна на света.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??