8 feb 2005, 19:50

Пролет под шапката 

  Poesía
1172 0 2

след мен ще остане

само прахта от обувките ми
сбогом - измамно спокойствие

под шапката ми

пролетта наднича

© Лили Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??