Feb 8, 2005, 7:50 PM

Пролет под шапката 

  Poetry
1171 0 2

след мен ще остане

само прахта от обувките ми
сбогом - измамно спокойствие

под шапката ми

пролетта наднича

© Лили Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??