22 feb 2022, 10:29

Пролет в душата 

  Poesía » De amor
256 1 3

      

      Пролет в душата

 

Пролет в душата, пролетно слънце

и красотата в очите ми грее,

пролетно светят навън цветове,

пролетно смее се синьо небе!

 

Нещо забравено, нещо във мене

свързва ме тайно отново със тебе.

Нещо постигнато, може би не,

живо е още във мойто сърце.

 

Вятърът пролетен гали ме нежно,

мисли красиви летят безметежно.

Бяло кокиче и жълт мизухар,

пролетни чувства, направо пожар!

 

Нещо забравено, нещо във мене

свързва ме тайно отново със тебе.

Нещо постигнато, може би не,

живо е още във мойто сърце.

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??