Кой се страхува от обичане?
Та божи дар е любовта!
Нали разбра - обречен си
да бъдеш пролет в есента.
Не се плаши, обичай ме,
че срещата ни закъсня.
Дано последното обичане
да бъде пролет в есента.
Ти запомни - обичам те
със болката, със радостта.
И прочети в очите ми -
за мен си пролет в есента.
И двама с тебе се обричаме
до сетен дъх на любовта
да скътаме докрай годините
за наша пролет в есента.
© Роза Василева Todos los derechos reservados