Една прекрасна буря предвещава
метеж на лошото във мен,
а пролетният ù кипеж ми дава
музиката за душата ми във тлен.
Будувай, душо, и бушувай в мен!
В природата печати остави!
Прероди се!
Изпълни се
с най-истинските, съзидателните мисли!
Прероди се,
обикни ме,
зареди се
с най-пролетните чисти бури на Земята!
© Десислава Иванова Todos los derechos reservados