Пролетна песен в гората прозвуча,
радостни гласчета навред зазвучаха.
Животът нов през нея профуча,
за такъв сюжет всички си мечтаха.
Дърветата се раззелениха гордо,
създаде се една вълнуваща картина.
Всички са щастливи и то много,
радостта беше наистина тъй бурна.
Слънцето гледаше с очи светли,
пускаше в изобилие от своите лъчи.
Всички красотата бяха видели,
лошото вече изобщо не личи.
© Никола Йорданов Todos los derechos reservados