28 feb 2009, 9:37

Пролетна птичка 

  Poesía » Para niños
1505 0 10

 

Що е то?


 

С мъничките си крилца

с бяло-алени перца,

тя долита в първи ден

слънчице да ни даде.

 

Колко дълго е летяла,

колко ли сърца е сгряла...

Тази пъстропера птичка

ти позна ли?                (м.........)

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??