28 февр. 2009 г., 09:37

Пролетна птичка 

  Поэзия » Для детей
1256 0 10

 

Що е то?


 

С мъничките си крилца

с бяло-алени перца,

тя долита в първи ден

слънчице да ни даде.

 

Колко дълго е летяла,

колко ли сърца е сгряла...

Тази пъстропера птичка

ти позна ли?                (м.........)

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??