18 abr 2009, 10:46

Пролетни цветя 

  Poesía » De amor
441 0 2

За такива жени
пазя поглед чевръст
(на такива жени
им ухая на пръст).
Но прощават ми те
дребната ми победа:

тъй кокиче расте,
слънце като съгледа.
И дали е вина,
и кому ще попречи? -
на такава жена
да ú грейна в букетчето?

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??