29 may 2016, 9:58

Пролетни мисли 

  Poesía » Otra
451 0 6

Будна е нощта,
не спят и мислите.
Влюбен е дъжда...
Разгръщам в унес листите.

С мечти се пъстри пролетта,
закътва в шепи порива,
на птиците от дързоста
лудее шумно вятъра.

Разпуква срамежливо полско цвете,
с надежда или в самота...
А може би и двете.

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??