29.05.2016 г., 9:58 ч.

Пролетни мисли 

  Поезия » Друга
452 0 6

Будна е нощта,
не спят и мислите.
Влюбен е дъжда...
Разгръщам в унес листите.

С мечти се пъстри пролетта,
закътва в шепи порива,
на птиците от дързоста
лудее шумно вятъра.

Разпуква срамежливо полско цвете,
с надежда или в самота...
А може би и двете.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??