18 abr 2006, 17:03

Пролетно 

  Poesía
654 0 3
Вятърът се сърди пак
и фучи като котак,
не желае
да признае,
че на Снежко идва края.
Но на горската поляна,
върху белия снежец
грее цветенце засмяно.
Минзухарко-хубавец
е подал главица синя...
Пее весело капчук...
С пелерина
от коприна
Пролетта пристига тук.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??