30 ene 2020, 11:00

Пролетно 

  Poesía
217 0 0

рано ранѝли

кокичета с пролетно

свежи копнежи

 

роят се сред земната

гръд и с любов я поят

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??