24 abr 2020, 14:52

Пролетно 

  Poesía » Del paisaje
307 0 0

Днес Слънцето празнува!

С най-розовата си усмивка

зората небето целува.

Облаците си отиват свенливо,

танцуват цветята, тревите,

танцуват щастливо…

Дърветата се смеят

и поклащат клони

в цъфналите си корони.

Птиците припяват

най-новите си песни.

в мелодии неизвестни.

Поточета пенливо бързат.

Реките ги приласкават.

А хората дали забелязват?

 

17.3.2019

© Венета Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??