24 mar 2009, 10:06

Пролетно 

  Poesía
493 0 2

Очите ти се къпят в пролетна роса

косите са облени в лъчи от светлина.

 

И бавничко протягаш ти своята ръка

нежно да докоснеш пъстроцветната дъга.

 

Красиво е, нали усмихнат е света,

посреща с радост магията на пролетта.

© СТЕФКА ИЛИЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??