2 jun 2017, 10:17

Пролетно момиче 

  Poesía » De amor
234 0 5

По тебе аз първо познавам,

че идва поредната пролет.

И първо от тебе узнавам,

че почваш ти женския полет.

 

Снагата ти става красива.

Гласът ти се кърши напевен.

Меракът във теб не заспива

дори и в живота ни дневен.

 

И виждам искрици в очите -

дошли са със птичите трели.

От тебе излитат лъчите.

И те са в душата ми спрели.

 

И ставаш ти някак пенлива...

Ухаеш на бяло кокиче.

С душата си - вече щастлива,

ти ставаш напролет момиче.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??