Щом настъпи пролетта,
радост блесва в нашите сърца.
Тя променя всичко в деня,
по същия начин променя и нашите дела.
Щастие, радост, веселие и всичко
хубаво възкресява тя.
Мени се външността на гората,
на цветята и също и на децата.
Всеки радостен навън излиза
и с усмивка той въздиша
пред красотата на пролетта.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados
Пролетно настроение, поздрав!