28.07.2007 г., 3:44 ч.

Пролетта 

  Поезия
424 0 1
 

Щом настъпи пролетта,

радост блесва в нашите сърца.


Тя променя всичко в деня,

по същия начин променя и нашите дела.


Щастие, радост, веселие и всичко

хубаво възкресява тя.


Мени се външността на гората,

на цветята и също и на децата.


Всеки радостен навън излиза

и с усмивка той въздиша

пред красотата на пролетта.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красив стих...
    Пролетно настроение, поздрав!
Предложения
: ??:??