1 jun 2007, 16:01

ПРОМЕНЕНА... 

  Poesía
1009 0 13
 

Прекрачвам твоя праг

в несигурност... поредната!

Загубила съм  искреност

в тъмата, непрогледната...

И устрема на времето

не смогвам да достигна.

Да разтоваря бремето

болезнено - не стихнах!

Отправям обвинения,

поредните - безликите.

Обвивам ги в съмнения,

в несигурност родени те!

.........

Възкръсвам отначало

пречистена, разголена,

прогонвам без начало

греха и ставам... нова!!!

По-истинска и искрена!!

Прекрачвам твоя праг

изцяло пременена,

във сигурност прогледнала

без болка, променена!

© Деси Инджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??