6 jun 2011, 0:13

Промени 

  Poesía » Otra
795 0 2

 Промени


 Какво, по дяволите, става с мен,
защо съм аз така студен,
отвътре заледен с дух сломен.
И все повече съм озлобен.

"Падам, ставам и пак продължавам." -
лесно ви е на вас да го кажете,
 а ако не мога, дали ще ми покажете.
Или пак от мен ще се откажете.


Дали ще успея аз да стана,
трябва напред да продължа.
 Въпросът е дали ще издържа
 на ударите, които така и не престанаха.


 Изчезвам, няма да ме видите,
 не ми пука - дори да се обидите.
 Как ще се оправя с моите проблеми?
 Как - като стават все по големи ?


 Сигурно се чудите защо така се случи,
какво грешно се получи.
Къде сгреших и какво мога да направя,
ще мога ли да се поправя.


Едва ли ще ме разберете,
така че с това се примирете.
Каквото става и ще стане,
вътре в мен скрито ще остане.

© Веселин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??