25 mar 2008, 23:10

Промуши се през миглите тъгата... 

  Poesía » Filosófica
579 0 7
Подобно орехова сянка,
тъгата падна във зениците.

През вените пробяга бързо,
до всичките ми корени проникна.

Подплашено от своя ритъм,
сърцето пусна се в гонитба.

Промуши се през миглите тъгата,
като слънчев лъч на залез.

Намери си заслон в гонитбата,
там - при парещите клетки,

където е започнало началото,
където ще намеря някога и края.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??