Mar 25, 2008, 11:10 PM

Промуши се през миглите тъгата... 

  Poetry » Phylosophy
580 0 7
Подобно орехова сянка,
тъгата падна във зениците.

През вените пробяга бързо,
до всичките ми корени проникна.

Подплашено от своя ритъм,
сърцето пусна се в гонитба.

Промуши се през миглите тъгата,
като слънчев лъч на залез.

Намери си заслон в гонитбата,
там - при парещите клетки,

където е започнало началото,
където ще намеря някога и края.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??