9 sept 2007, 19:07

Промяна 

  Poesía
653 0 0
Усетих, че днес е "деня"
и не трябваше да го отлагам:
време беше да се променя
и сега начало ново слагам.

Сложих бялата си рокля,
любимият ти цвят червило.
Косата си оставих мокра -
така изглеждала съм мило.

При тебе тихичко ще дойда,
ще те хвана нежно за ръка,
до теб красива аз ще бъда -
виновница ще бъде любовта.

© Даниела Илчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??