24 jun 2010, 13:03

Промяна 

  Poesía » De amor
501 0 0

Промяна

 

 

Въвеждаш разсъдък

в теорема,

в дилема,

в хаос...

Дистанцираш ли се от мен?

Създаваш ограничения,

има знаци,

има забрани,

има стоп...

Избягваш ли моето присъствие?

Налагаш мнение

с повод,

с цел,

със сила...

Щастлив ли те прави това?

Изглеждаш непознато

като чужд,

като лик,

като човек...

Спечели ли нещо от всичко до тук?

 

 

 

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??