Пропастта
Изправих се пред пропастта,
а отсреща беше ти – на върха.
Кое щях да избера -
сигурността или неизвестността.
Не знам, но не можах да разбера.
Твърде късно бе за мен
и паднах в пропастта -
пълна с болка и мъгла.
А покрай мене
властваха лъжата и тъгата.
© Цветана Стоянова Todos los derechos reservados