2 mar 2010, 13:28

Пропуснат миг 

  Poesía » De amor
722 0 0

ПРОПУСНАТ МИГ

Море, звезди, любов,
тъга и радост в сърцето.
Един пропуснат миг
и после сълзи в очите.

Когато съм сама,
споменът ме връща.
Пак на онзи бряг,
оазис от мечти.

Дойде при мен
и после си отиде.
Кат шепот на вълни
и споменът боли.

С лъжи изпълнен е светът
и твоята любов лъжа е.
А думите така болят,
отлитат надалече.

В кораба остана ти,
в кораб на мечтите.
Морето те отнесе с вик,
с вика на вълните.

© Мария Герасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??