14 mar 2008, 23:10

Прошка 

  Poesía » De amor
686 1 2

"Нараних ли те?! Прощавай!"

Със тези думи се обърна ти.

И мислеше, че всичко ще забравя,

и ще поемем пътя си като приятели добри!

 

"Нараних ли те?! Прощавай!"

Не спираше да шепнеш ти.

Но будеше се сутрин ти до нея,

във брачната постеля на нашите мечти!

 

Нарани ли ме?! Да ме прощаваш!

Но аз не мога да простя!

Дори да искам, пак мога да забравя!

Дано пък Бог е милостив да ти прости!

© Пенка Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??