25 mar 2020, 8:11

Прошка 

  Poesía » De amor
592 1 0

На Коко

 

Все по-щастлива ще ставам

твоята прошка вярвам заслужавам.

Обичам те и ми прости

Предстоят ни толкова хубави дни.

 

Денят красив е и знам –

този път не ще се предам.

Обичай ме и ти

и често ми звъни.

 

Смахнат си ти

но знай –

искам със тебе до край.

 

По-щастлива ще ставам

да се депресирам си забранявам.

Прости ми и

с мен продължи във всички идни дни.

© Жанет Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??