6 mar 2011, 21:18

Прошка 

  Poesía
640 0 8

Ще срутя мостовете -
камъче да не остане.

И ще простя.
Преди да се сбогувам.

Самотна лодка.
В най-дълбокото.


© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??