12 jul 2007, 15:36

Прошка 

  Poesía
905 0 0
 

Прошка


Прошка ли чакаш?

"Прощавам ти" - това ли очакваш да чуеш?

За какво да ти простя, кажи?

За това, че живота ми разби?

За това, че мечтите мои ти уби?

За това, че когато на колене те молех

за втори шанс, ти не ми прости?

За това, че когато те обичах всеотдайно

и сляпо ти ме пропъди?

За кое, кажи, прошката ми искаш ти?

Или може би за това, че стъпка една душа?

Или за това, че без капка вина унищожи любовта?

За каквото и да е, без значение е вече.

Мина времето на прошка,

мина времето на лъжи и фалшиви сълзи.

Мина времето, в което си играеше с едно сърце,

сърцето на невинно дете.

Прошка не търси,

тук не ще я намериш ти,

по-добре си върви!

© Ивелина Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??