7 abr 2008, 10:47

Прошка 

  Poesía » Otra
1014 0 4
Прошка


Прошка да дадеш е привилегия голяма,
защото само кралят има тази чест!
За грешката, направена от двама,
да простя, за мен ще бъде тест!
Грешки правим много в живота,
нали от тях и идва мъдростта!
Пробуждаме се и какво да видим - катастрофа,
за всичко май виновна е страстта!
"Прости" да кажеш не е лесно
и кротко да сведеш глава,
грешката да си признаеш е човешко,
ала няма хора за това!

© Димитър Митрев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??