27 abr 2006, 0:12

прошка 

  Poesía
661 0 4
Колко пъти молех се да те намразя,
защото тези чувства ме горят.
Колко пъти достойнството си смазвах,
готова с теб да продължа.


Думите излишни са,но те обичам,
защото трудно е без твоите очи,
защото път без дланите ти аз не виждам,
а ти така болиш...


Целуни ме за последно.После сбогом,
надявам се,че сам в живота си ще издържиш
но знай,човек без ласки и любов не може.
И прошка.ПросTила съм ти,дано и ти да си простиш.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??