15 jun 2008, 12:14

Прошка 

  Poesía » De amor
738 0 5

Почука някой на вратата
и молеше се:
- Отвори ми!
Отворих.
Влезе без покана
и тихо промълви:
- Прости ми!...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??